19:00

Unbyns IF

Referat: Älvsbyn 2 - Unbyns IF

Efter en bra trend på sistone åkte vi till Älvsbyn laddade till tänderna.
Vi hade Marcus i mål, backlinje med Stefan, Adde, Blurk och Tomas. På mitten startade Kris och Johnny med Simon framför. Forwards var Bulan, Martin och Mackan. Avbytare: Anthony, Jensa, Bernsten och Jimmy

Matchen börjar lite avvaktande från vår sida, men vi har någon halvchans. Dom har lite boll men kommer inte till avslut. Ganska snart börjar vi hitta ut bra på Mackans kant och vi kan skapa bra farligheter. Vi får några hörnor och på en av dom så klättrar en av deras spelare på Johnny, med straff som följd. Simon sätter den distinkt!
Nu spelar vi bra och skapar farligheter i nästan varje anfall. Simon kan iscensätta en supersnabb omställning genom att på två touch mata den vidarei djupet till Martin som drar lite höger och sätter bollen i andra hörnet till 0-2.
Fortsatt flera chanser, där Mackan har bra inlägg. 0-3 kommer efter just ett sånt då Simon spurtat in på bortre och kan stöta in bollen. Av bara farten kommer 0-4, återigen på straff dä Simon nätar (sorry Anthony!). Halvtid och vi har skapat massor, även om vi inte spelat jättebra.
Vi snackar om att hålla discuplinen och koncentrationen även i andra halvlek.

I andra utökar vi nästan direkt efter att Mackan kommit runt på sin kant och spelat in till Bernsten på bortre - primärmålat för Linus :-)
Sen vilobyter vi lite folk och kvaliten minskar tyvärr. Vi har några chanser, men kan inte göra fler ikväll. På slutet stöter vi bort oss två gånger i försvar, med följd att Marcus inte får hålla nollan. Lite tråkigt, men kul med vinst ändå.

Bra försvarsspel i 70 minuter då vi är stabila och släpper till nästan inga chanser alls. På mitten har vi snabba spelvändningar från framförallt Simon som hittar flera bra djupledsbollar. Kris ligger bra i positionerna och tätar på mitten bra tillsammans med Johhny alt Anthony (man you made 65 minutes!). Kanterna farliga framåt - bra och Martin hela tiden farlig centralt. Bernsten gör återigen en bra insats som han får kröna med ett mål - kul. Man of the match är ju Simon som på 60 minuter gör tre mål och en assist! - het idag